dijous, 16 d’abril del 2020

GALETES DE XOCOLATA DE MARTINA

- 270 gr de xocolata amb llet.
- 1 ou.
- 35 gr de mantega fosa aprox.
- 125 gr de farina aprox.

Elaboració:
1r pas: El primer que hi ha que fer es fondre la xocolata i posar-la en un bol. 
2n pas: Després, afegim la farina, i barrejam la mescla.
3r pas: El següent pas és posar la mantega fosa i barrejar.
4t pas: L' últim pas és afegir l'ou  a la mescla i batre.
Després posam la mescla a una màniga pastissera i fem unes formes rodones a una safata.
I deixam les galetes al forn a 180° durant 10 minuts aproximadament  depèn de la força de forn que vulguis utilitzar.
I ja està!
Unes galetes boníssimes!

MARTINA JIMÉNEZ HEREU 15-04-2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada